Behang

De laatste trends in decoratiebehang

Aansluitend bij de wens naar een meer natuurlijke uitstraling is fotobehang de uitgelezen kans om een beetje wildernis in huis te halen. De trend voor 2023 omvat onder andere prints van bloemen en planten voor aan de muur. De groentinten overheersen hierbij, maar natuurlijke kleuren hebben de voorkeur boven te felle, kunstmatige kleurcombinaties. Dit is ook terug te zien bij andere populaire keuzes in decoratiebehang: natuurelementen zijn nog altijd in. Er wordt massaal gekozen voor natuursteen, zand, bamboe en andere flora en
fauna.

Past dit ook in mijn interieur?
Een groot voordeel van decoratiebehang is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Door slim te combineren met de vloer, andere muren en het meubilair kan men variëren tussen een levendig of juist rustig geheel. Door het ruime assortiment beperkt fotobehang zich niet tot de ultramoderne woning, maar is het ook prima op z’n plek in een authentiek, landelijk of industrial interieur. Wie de keuze maakt voor fotobehang doet er wel goed aan om de kleurtinten nauwkeurig te matchen met de al bestaande kleuren in de kamer. Verschillende natuurtinten combineren vaak erg mooi; een interieur waar grijs en bruintinten de boventoon voeren kan gecomplimenteerd worden met een groene wand. Bij een meer uitgesproken kleur meubilair kan juist een grijstint op de muur voor een prettige balans zorgen.

Abstracte patronen
Ook abstracte patronen blijven een trend het komende jaar. Decoratiebehang leent zich perfect voor kleuren en patronen met een heel eigen effect. Het voegt diepte toe aan de wand en draagt bij aan een luxe, dynamische uitstraling. Met al deze mogelijkheden kunnen we wel stellen dat decoratiebehang de kinderkamer inmiddels ontgroeid is; voor elke kamer in huis is er een passend decoratiebehang te vinden.

Voor een persoonlijk advies in fotobehang, neem vrijblijvend contact op met Fa. H. Regelink & Zonen in Amstelveen.

0
Feed

Schrijf een reactie